Welke coronamaatregelen gelden voor motorrijles?

Om veilig aan de slag te gaan in tijden van corona, gelden er een aantal maatregelen. Hoe motorrijles er de komende tijd concreet uitziet, lees je hier.

Eigen helm en handschoenen

Ik raad je aan om zelf te zorgen voor een eigen helm en handschoenen, en eventueel ook eigen motorkleding. Als je toch liever gebruikmaakt van de gedeelde spullen die ik heb staan, dan kan dat ook. Gedeeld lesmateriaal wordt zo goed mogelijk gereinigd. Volgens de overheidsregels is het op dit moment niet verplicht om een mondkapje te dragen.

Neem je eigen oortjes (met jack-kabel) mee als je ze hebt, je kunt die aansluiten op de portofoon die je krijgt.

Kom alleen

Om de anderhalve meter afstand goed te kunnen naleven, is het belangrijk dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de rijschool aanwezig hoeven te zijn. Kom daarom alleen naar de les, neem geen partner, vrienden of familie mee.

Kosteloos annuleren bij ziekte

Als je positief bent getest op corona of -symptomen hebt, kun je je les kosteloos annuleren. Ook als je alleen een kuchje hebt: neem het zekere voor het onzekere. Dit geldt ook als je zelf geen klachten hebt maar wel in een huis woont met iemand die corona of -symptomen heeft. Je kunt voorlopig op elk moment annuleren, tot op het laatste moment voor de les. Je gezondheid en die van de andere cursisten staat op nummer 1.

Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of vincent@demotortrainer.nl