Offroad werken aan grip, controle en balans

Met je motor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig, je uithoudingsvermogen, je evenwicht en de zwaartekracht. Tijdens deze offroadtraining in de bossen en paden onder Tilburg leer je op een compleet andere manier met je eigen motor te werken. Ter voorbereiding op een motorreis bijvoorbeeld. Of om het maximale uit je machine te leren halen. Die grijns op je gezicht zal je niet snel kwijtraken...

Tijdens de training Offroad met je Allroad stel je je behendigheid op de proef. Je verkent de grens van grip, ontdekt de mogelijkheden van staand rijden, je leert te rijden op een losse ondergrond. Ook leer je obstakels te bedwingen en je weg te zoeken op onbekend, ruw terrein.

Cursisten geven na deze training aan dat ze zich niet alleen behendiger voelen op ruig terrein, maar ook op de weg. Hun reviews vind je op Facebook. Vincent Gaus heeft een traject uitgezet vanuit zijn ervaring in het begeleiden van offroad motorreizen in het buitenland. Een uitdagend parcours waarmee je maximale progressie boekt.

Voor deze training moet je een eigen allroadmotor hebben.

De training in de regio Tilburg kost €225 (inclusief lunch). Omdat de training maximaal vijf cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De training start om 10u00 met een briefing, waarna we aan je techniek werken op een oefenterrein. Vervolgens beginnen we de offroadrit. Tussendoor stoppen we bij een eetcafé voor lunch (bij de prijs inbegrepen), waarna we de route met instructie voortzetten. De training wordt om 16u30 afgesloten.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus:  06 51 06 97 11   |   vincent@demotortrainer.nl

Vind je weg op ruw terrein

€225
10u00 - 16u30
Tilburg

 

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Een seintje als er nieuwe data beschikbaar zijn? Laat je mailadres achter.

 

 

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

Verder bij De Motortrainer: