Met je motor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig, je uithoudingsvermogen, je evenwicht en de zwaartekracht. Tijdens deze offroadtraining in de bossen rond Tilburg leer je op een compleet andere manier met je motor te werken. Die grijns op je gezicht zal je niet snel kwijtraken...

Tijdens de training Offroad met je Allroad stel je je behendigheid op de proef. Je verkent de grens van grip, ontdekt de mogelijkheden van staand rijden, je leert te rijden op een losse ondergrond. Ook leer je obstakels te bedwingen en je weg te zoeken op onbekend, ruw terrein.

Cursisten geven na deze training aan dat ze zich niet alleen behendiger voelen op ruig terrein, maar ook op de weg. Hun reviews vind je op Facebook.

Voor deze training moet je een eigen allroadmotor hebben.

Offroad werken aan grip, controle en balans

€195
09u00 - 16u30
Tilburg

Nieuwe data in 2020

De laatste allroadtraining van dit seizoen is inmiddels geweest. Laat je mailadres achter als je op de hoogte gehouden wilt worden van trainingsdata in 2020. Zodra ze bekend zijn, krijg je een seintje.

 

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.

De training in de regio Tilburg kost €195 (inclusief lunch). Omdat de training maximaal vijf cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De training start om 09u00 met een briefing, waarna we aan je techniek werken op een oefenterrein. Vervolgens beginnen we de offroadrit in het bos. Tussendoor stoppen we bij een eetcafé voor lunch (bij de prijs inbegrepen), waarna we de route met instructie voortzetten. De training wordt om 16u30 afgesloten.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus:  06 51 06 97 11   |   vincent@demotortrainer.nl

Verder bij De Motortrainer: