Offroad werken aan grip, controle en balans

Op een gehuurde offroadmotor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig, je uithoudingsvermogen, je evenwicht en de zwaartekracht. Tijdens deze beginnerstraining in de bossen rond Baarle-Nassau ga je op avontuur op twee wielen.

Je bedwingt heuvels, kuilen, boomwortels, mul zand en blubber. Je leert paden lezen, sporen zoeken, balans te vinden en razendsnel beslissen. Het is keihard werken, maar de kick houdt je vlijmscherp.

Deze training is een goede voorbereiding op een motorreis. Maar ook om je algemene rijvaardigheid bij te slijpen met technieken die ook bruikbaar zijn op de openbare weg. Of gewoon om het van je bucketlist af te kunnen strepen. 

De offroadmotor staat voor je klaar, net als een geschikte offroad-outfit. Je hoeft zelf dus niets te regelen. Voor deze training hoef je geen ervaring met offroaden te hebben. 

De training rond Baarle-Nassau (onder Tilburg) kost €299, inclusief motor, kleding en lunch. Omdat de training maximaal zes cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De training start om 09u00 met een briefing, waarna we aan je techniek werken op een oefenterrein. Vervolgens beginnen we de offroadrit in het bos. Tussendoor stoppen we bij een eetcafé voor lunch (bij de prijs inbegrepen), waarna we de route met instructie voortzetten. De training wordt om 16u00 afgesloten.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus:  06 51 06 97 11   |   vincent@demotortrainer.nl

Vind je weg op ruw terrein

€299
09u00 - 16u00
Tilburg

Trainingen 2020

Kies je datum
31/7 (€299)

Aantal deelnemers


Door te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

Verder bij De Motortrainer: