Offroad werken aan grip, controle en balans

Op een gehuurde offroadmotor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig, je uithoudingsvermogen, je evenwicht en de zwaartekracht. Tijdens deze beginnerstraining in de bossen rond Baarle-Nassau ga je op avontuur op twee wielen.

Je bedwingt heuvels, kuilen, boomwortels, mul zand en blubber. Je leert paden lezen, sporen zoeken, balans te vinden en razendsnel beslissen. Het is keihard werken, maar de kick houdt je vlijmscherp.

Deze training is een goede voorbereiding op een motorreis. Maar ook om je algemene rijvaardigheid bij te slijpen met technieken die ook bruikbaar zijn op de openbare weg. Of gewoon om het van je bucketlist af te kunnen strepen. 

De offroadmotor staat voor je klaar, net als een geschikte offroad-outfit. Je hoeft zelf dus niets te regelen. Voor deze training hoef je geen ervaring met offroaden te hebben. 

De training rond Baarle-Nassau (onder Tilburg) kost €299, inclusief motor, kleding en lunch. Omdat de training maximaal zes cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De training start om 09u00 met een briefing, waarna we aan je techniek werken op een oefenterrein. Vervolgens beginnen we de offroadrit in het bos. Tussendoor stoppen we bij een eetcafé voor lunch (bij de prijs inbegrepen), waarna we de route met instructie voortzetten. De training wordt om 16u00 afgesloten.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus:  06 51 06 97 11   |   vincent@demotortrainer.nl

Vind je weg op ruw terrein

€299
09u00 - 16u00
Tilburg

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Een seintje als er nieuwe data beschikbaar zijn? Laat je mailadres achter.

Verder bij De Motortrainer: