Veilig motorrijden in de herfst en winter

Zodra de eerste bladeren vallen, verdwijnen veel motoren onder een hoes achterin de schuur. Maar niet die van jou. Als het even kan, rijd je als diehard het hele jaar door. Dat vergt wel wat extra vaardigheden: hoe rem je bijvoorbeeld op een wegdek vol bladeren? Hoe overleef je een fikse regenbui? En hoe hou je overzicht op een drukke weg in het donker? Tijdens deze wintertraining leer je alles over controle, grip en zicht.

Je leert welke remtechniek het best past bij jouw type motor en hoe je die techniek toepast op verschillende ondergronden en met verschillende snelheden. We gaan ook dieper in op zit- en kijktechnieken.

Natte lasnaden, een weg vol bladeren, glibberige tramrails... Je leert te voorkomen dat je grip verliest, maar ook wat je moet doen als het toch gebeurt. We kijken naar je banden en hoe die presteren op verschillende soorten wegdek.

Je leert om te gaan met verminderd zicht, obstakels die ineens opdoemen en verblindende koplampen van tegenliggers. Ook ontdek je hoe je het slimst omgaat met je eigen licht.

Privétraining voor 100 euro per uur

€100/uur
Datum naar keuze
Amsterdam

Afbeelding van het logo van De Motortrainer die motorrijles en motor cursus geeft in Amsterdam

 

De privétraining kost 100 euro per uur en is te plannen op een datum en tijdstip naar wens. Je start in de Motorette (Coenhavenweg 36 in Amsterdam). Deze training volg je op je eigen motor.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus:  06 51 06 97 11   |   vincent@demotortrainer.nl

Boek je training

Hoeveel uur wil je trainen?

 

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.

Verder bij De Motortrainer: