Soepel en zelfverzekerd elke bocht aansnijden

Zelfverzekerd en veilig elke bocht aansnijden. Tijdens de training Bochten de Baas leer je alles wat je daarvoor nodig hebt.

Hoe gebruik je je gas en remmen?
De focus ligt op de basics van het bochtenrijden. Je leert hoe je soepel kunt keren, kort kunt draaien en op lage snelheid je balans weet te houden. Hoe gebruik je je remmen? Waar kijk je? En hoe gebruik je je gas en stuur optimaal?

Grip en positie op de weg
We kijken naar je positie op de weg en hoe je je voorbereidt op de bocht die voor je ligt. Grip is hierin de kern. Je leert alle onderdelen te combineren, zodat je voortaan vloeiend en zelfverzekerd kunt rijden.

Kleine groep, veel aandacht
De training kost 165 euro p.p., telt maximaal vijf cursisten en start om 13u00 aan de Coenhavenweg 36 in Amsterdam. De training vindt plaats op de openbare weg en bestaat uit oefeningen en bochtenrijden. Om 17u00 sluiten we de training af in de Coenhaven.

Verfijn je kijk- en leuntechnieken

€165
13u00 - 17u00
Amsterdam

Op dit moment zijn er geen bochtentrainingen gepland. Laat je mailadres achter als je updates wil ontvangen over nieuwe trainingsdata.

   

   

  Algemene Voorwaarden
  1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur hebt betaald.
  2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
  3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
  4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd.
  5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
  6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

  Verder bij De Motortrainer: