Soepel en zelfverzekerd elke bocht aansnijden

Elke bocht is een vraagstuk. Een berekening. Hoe plat kun je gaan? Hoe krijg je je motor in de gewenste hellingshoek? Kan je remmen in een bocht? Tijdens deze bochtentraining leer je je kijk- en leuntechnieken te verfijnen en je te focussen op gascontrole, rijlijnen, grip en de mogelijkheden van je remmen in een bocht.

Of het nu een knijpende bocht is, een haarspeldbocht, een positief of negatief verkante bocht of een bochtencombinatie: na deze bochtentraining beheers je de principes en snijd je zelfverzekerd en met plezier alle denkbare bochten aan.

Cursisten geven na een bochtentraining van De Motortrainer aan dat ze soepeler, zekerder en met nog meer plezier rijden. Hun reviews vind je op Facebook.

Verfijn je kijk- en leuntechnieken

€179
9u00 - 17u00
Amsterdam

De training kost 179 euro p.p. (inclusief lunch), telt maximaal vijf cursisten en start om 09u00 in de Motorette, Coenhavenweg 36 in Amsterdam.

In de ochtend werk je op een oefenterrein aan je technieken, 's middags gaan we bochtenrijden in de omgeving van Amsterdam. Om 17u00 sluiten we de dag af in de Motorette.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus op 06 51 06 97 11 of vincent@demotortrainer.nl

 

De laatste bochtentraining van dit seizoen is inmiddels geweest. Op de hoogte blijven van nieuwe trainingsdata? Laat je mailadres achter.

Verder bij De Motortrainer: