Soepel en zelfverzekerd elke bocht aansnijden

Elke bocht is een vraagstuk. Een berekening. Hoe plat kun je gaan? Hoe krijg je je motor in de gewenste hellingshoek? Kan je remmen in een bocht? Tijdens deze bochtentraining leer je je kijk- en leuntechnieken te verfijnen en je te focussen op gascontrole, rijlijnen, grip en de mogelijkheden van je remmen in een bocht.

Of het nu een knijpende bocht is, een haarspeldbocht, een positief of negatief verkante bocht of een bochtencombinatie: na deze bochtentraining beheers je de principes en snijd je zelfverzekerd en met plezier alle denkbare bochten aan.

Cursisten geven na een bochtentraining van De Motortrainer aan dat ze soepeler, zekerder en met nog meer plezier rijden. Hun reviews vind je op Facebook.

Verfijn je kijk- en leuntechnieken

€179
9u00 - 17u00
Amsterdam

De training kost 179 euro p.p. (inclusief lunch), telt maximaal vijf cursisten en start om 09u00 in de Motorette, Coenhavenweg 36 in Amsterdam.

In de ochtend werk je op een oefenterrein aan je technieken, 's middags gaan we bochtenrijden in de omgeving van Amsterdam. Om 17u00 sluiten we de dag af in de Motorette.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus op 06 51 06 97 11 of vincent@demotortrainer.nl

Boek je training (2019)

8 sept

Aantal deelnemers

Door te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.

Verder bij De Motortrainer: