Soepel en zelfverzekerd elke bocht aansnijden

Zelfverzekerd en veilig elke bocht aansnijden. Tijdens de training Bochten de Baas leer je alles wat je daarvoor nodig hebt. De grondbeginselen leer je in de basis-variant van deze training. Ben je een gevorderde motorrijder en wil je in het diepe duiken als het gaat om bochten? Dan kies je voor de pro-training.

Cursisten geven na een bochtentraining van De Motortrainer aan dat ze soepeler, zekerder en met nog meer plezier rijden. Hun reviews vind je op Facebook.

De training kost 150 euro p.p., telt maximaal vijf cursisten en start om 13u00 in de Motorette, Coenhavenweg 36 in Amsterdam. De training vindt plaats op de openbare weg en bestaat uit oefeningen en bochtenrijden. Om 17u00 sluiten we de training af in de Motorette.

Vragen? App, bel of mail Vincent Gaus op 06 51 06 97 11 of vincent@demotortrainer.nl

 

Verfijn je kijk- en leuntechnieken

€150
13u00 - 17u00
Amsterdam

Trainingen 2020

Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Een seintje als er nieuwe data beschikbaar zijn? Laat je mailadres achter.

 

 

Algemene Voorwaarden
1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

Verder bij De Motortrainer: