Tarieven trainingen

Warming Up
€ 165
Bochtentraining€ 165
Basic training€ 165
Privétraining€ 150/1,5 uur
CadeaubonElk bedrag

165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

Zelfverzekerd en veilig elke bocht aansnijden. Tijdens de training Bochten de Baas leer je alles wat je daarvoor nodig hebt. De grondbeginselen leer je in de basis-variant van deze training. Ben je een gevorderde motorrijder en wil je in het diepe duiken als het gaat om bochten? Dan kies je voor de pro-training.

165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

Voor je ligt een vers seizoen vol kilometers, bochten, tochten, de zon in je gezicht en de wind langs je lijf. Nu nog even snel weer inkomen, zodat je meteen veilig en soepel weer op weg kan. Tijdens de motortraining Warming Up fris je je rem- en stuur- en bochtentechniek op en wen je weer aan verkeersdeelname.

165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

Je hebt je motorrijbewijs, maar je wil meer leren dan alleen de basistechnieken. Soepeler rijden, met een zekerder gevoel en specifieke kennis om toe te passen tijdens je rit. Tijdens deze training til je je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Je pakt je knelpunten aan, elimineert ingesleten patronen en slijpt je zelfvertrouwen bij.

vanaf 150 euro | Amsterdam

Je wilt alvast wat trainen voordat je op een motortrip gaat of je hebt behoefte aan het bijslijpen van je rijvaardigheid. Je wil met je vriendengroep offroad, of juist individueel werken aan je bochten. Je wil je nieuwe motor graag onder begeleiding beter leren kennen. Wat je wensen ook zijn: met een privétraining boek je maatwerk.

Te bestellen voor elk gewenst bedrag

Geef een motortraining cadeau! Bestel een cadeaubon voor elk gewenst bedrag. We mailen je een feestelijke cadeaukaart die je kunt uitprinten, met daarop een cadeaucode. Zo kan de ontvanger later zelf een training reserveren. Het cadeau kan worden gebruikt voor alle trainingen van De Motortrainer en is een jaar geldig.

Gasten beoordelen hun training met 5 sterren

De Motortrainer scoort vijf sterren op Google en Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde trainer met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten wat je nodig hebt om een (nog) betere motorrijder te worden.

Door zijn uitgebreide ervaring op alle vlakken van het motorrijden (weg, offroad en circuit) kun je met Vincent niet alleen je knelpunten doelgericht aanpakken, maar kun je ook de diepte met hem in.