Wat kost het halen van je motorrijbewijs?

Vaak wordt gevraagd hoeveel lessen iemand gemiddeld nodig heeft. Dat wisselt per persoon. Heb je enige schakelervaring op tweewielers en heb je al een autorijbewijs? Dan heb je minimaal 10 lessen van 1,5 uur nodig om ervaren en zelfverzekerd de weg op te kunnen.

Vaak hebben mensen 15 tot 20 lessen nodig, en nemen ze naast het startpakket 1 of 2 aanvullende pakketten van 5 lessen. Als je moeite hebt met bepaalde onderdelen of geen autorijbewijs hebt, dan heb je hoogstwaarschijnlijk meer dan 20 lessen nodig. Alle lessen duren 1,5 uur.

Bijkomend zijn de kosten die je bij het CBR maakt voor je theorie-examen (€48) en de Gezondheidsverklaring (€44,50).

 

 

 

 

 

 

✓  Motorrijles van een pro

✓  Hoog slagingspercentage

✓  Persoonlijk lesplan

✓  Altijd gevolgd op de motor, nooit met de auto

✓  Ook in het weekend lessen

✓  Vijf sterren op Google reviews

✓  Les op de Suzuki SV650

 

 

Boek een proefles!

1,5 uur | € 85

  Heb je een autorijbewijs?

  Heb je schakelervaring op tweewielers?
  Kickstart van je motorcarrière bij een specialist

  Snel en veilig je motorrijbewijs halen met een pro: daarom neem je motorrijles bij De Motortrainer. Vincent Gaus is een specialist die een jarenlange ervaring heeft in het opleiden van nieuwe motorrijders, maar ook in het trainen van gevorderden op het circuit, offroad en op de weg. Hij geeft je motorcarrière een kickstart, je leert meer dan alleen de vereiste basisvaardigheden en gaat straks zelfverzekerd en goed getraind de weg op.

  Aan de hand van een persoonlijk lesplan werk je met hem gefocust en gestructureerd toe naar je einddoel: je motorrijbewijs! Het slagingspercentage van De Motortrainer is hoog, hier kun je dat checken.

  Je krijgt altijd les van Vincent en hebt dus niet te maken met wisselende instructeurs. Hij volgt je altijd op de motor, nooit met de auto. Ook kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. Samen kijken jullie wat voor jou werkt, waar het lesplan op wordt ingericht. 

  Motorrijles met vijf sterren

  De Motortrainer scoort vijf sterren op Google en Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde instructeur met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten hoever je bent en wat je nodig hebt om een goede motorrijder te worden.