Kickstart van je motorcarrière bij een specialist

Snel en veilig je motorrijbewijs halen met een pro: daarom neem je motorrijles bij De Motortrainer. Vincent Gaus is een specialist die een jarenlange ervaring heeft in het opleiden van nieuwe motorrijders, maar ook in het trainen van gevorderden op het circuit, offroad en op de weg. Hij geeft je motorcarrière een kickstart, je leert meer dan alleen de vereiste basisvaardigheden en gaat straks zelfverzekerd en goed getraind de weg op. 

Aan de hand van een persoonlijk lesplan werk je met hem gefocust en gestructureerd toe naar je einddoel: je motorrijbewijs! Het slagingspercentage van De Motortrainer is hoog, hier kun je dat checken.

Je motorrijbewijs vanaf €1050

Een startpakket van 15 uur motorrijles inclusief examens AVB en AVD boek je voor €1050. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullend pakket van vijf lessen van 1,5 uur voor 375 euro. Bekijk hier alle tarieven. Lessen bij De Motortrainer kan vanaf 21 jaar. 

Je krijgt altijd les van Vincent en hebt dus niet te maken met wisselende instructeurs. Hij volgt je altijd op de motor, nooit met de auto. Ook kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. Samen kijken jullie wat voor jou werkt, waar het lesplan op wordt ingericht.

De lessen zijn in duo's. Wil je privéles? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden.

Motorrijles met vijf sterren

De Motortrainer scoort vijf sterren op Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde instructeur met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten hoever je bent en wat je nodig hebt om een goede motorrijder te worden.

Boek een proefles!

1,5 uur | € 50

Heb je een autorijbewijs?

Tarieven

 

Startpakket (15 uur les + examens AVB en AVD)€ 1050
Extra pakket
(5 x 1,5 uur les)
€ 375
Losse les (1,5 uur)€ 75
Lesprijs/uur€ 50
Proefles (1,5 uur)€ 50
AVB-examen los€ 145
AVD-examen los€ 230

Motorrijles in Amsterdam-West

Praktische informatie

Meenemen
Voor een proefles of motorrijles hoef je alleen je autorijbewijs of motortheoriecertificaat mee te nemen. Beschermende motorkleding (broek, jas, handschoenen en laarzen) en een helm zijn aanwezig en zijn kosteloos te gebruiken.

Locatie
Je bent vanaf een kwartier voor aanvang van je les welkom in de Motorette, de thuishaven van De Motortrainer.

Coenhavenweg 36
1013 BL Amsterdam

Bereikbaarheid
Auto : vanaf de A10 afslag 101. Je kunt bij ons gratis parkeren.
Fiets : vanaf Amsterdam CS 20 minuten fietsen, vanaf Sloterdijk 10 minuten.
Ov : buslijn 36 stopt om de hoek, vanaf de halte is het 10 minuten lopen.

Openingstijden
Je kunt lessen van dinsdag t/m zaterdag van
08u00 tot zonsondergang..

Theorie 
Je theorie-examen kun je hier plannen. Geschikt lesmateriaal vind je bij Vekabest.

Betaling
Je proefles (
50) kun je ter plaatse (gepast) contant betalen of vooraf via bankoverschrijving: NL49 RABO 0129 0696 04 t.n.v. De Motortrainer te Amsterdam. Als je besluit verder te gaan bij ons, kun je kiezen of je losse lessen inkoopt of een lespakket met korting neemt. Daarvan ontvang je een factuur. Let op: je kunt bij ons niet pinnen.

Afzeggen
Je les afzeggen doe je telefonisch, via 06-51069711. Dit kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van de les. Daarna wordt in principe de hele les in rekening gebracht.

Heb je nog vragen? App, bel of mail Vincent Gaus op 06-51069711 of  vincent@demotortrainer.nl