Kickstart van je motorcarrière bij een specialist

Snel en veilig je motorrijbewijs halen met een pro: daarom neem je motorrijles bij De Motortrainer. Vincent Gaus is een specialist die een jarenlange ervaring heeft in het opleiden van nieuwe motorrijders, maar ook in het trainen van gevorderden op het circuit, offroad en op de weg. Hij geeft je motorcarrière een kickstart, je leert meer dan alleen de vereiste basisvaardigheden en gaat straks zelfverzekerd en goed getraind de weg op. 

Aan de hand van een persoonlijk lesplan werk je met hem gefocust en gestructureerd toe naar je einddoel: je motorrijbewijs! Het slagingspercentage van De Motortrainer is hoog, hier kun je dat checken.

Je motorrijbewijs vanaf €1375

Een startpakket van 10 x 1,5 uur motorrijles inclusief examens AVB en AVD boek je voor €1375. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullend pakket van vijf lessen van 1,5 uur voor 450 euro. Bekijk hier alle tarieven

Lessen bij De Motortrainer kan vanaf 21 jaar. 

Je krijgt altijd les van Vincent en hebt dus niet te maken met wisselende instructeurs. Hij volgt je altijd op de motor, nooit met de auto. Ook kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. Samen kijken jullie wat voor jou werkt, waar het lesplan op wordt ingericht.

De lessen zijn in duo's. Wil je privéles? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden.

Motorrijles met vijf sterren

De Motortrainer scoort vijf sterren op Google en Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde instructeur met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten hoever je bent en wat je nodig hebt om een goede motorrijder te worden.

Boek een proefles!

1,5 uur | € 85

  Heb je een autorijbewijs?

  Heb je schakelervaring op tweewielers?
  Tarieven

   

  Startpakket (10 x 1,5 uur les + praktijkexamens)€ 1375
  Pakket 15 x 1,5 uur les + praktijkexamens€ 1800
  Pakket 5 x 1,5 uur les zonder examens€ 450
  Losse les (1,5 uur)€ 94
  Lesprijs/uur€ 62,67
  Proefles (1,5 uur)€ 85
  AVB-examen los€ 200
  AVD-examen los€ 300

  Prijswijzigingen voorbehouden.

  Motorrijles in Amsterdam-West

   Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

  Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of  vincent@demotortrainer.nl