Kickstart van je motorcarrière bij een specialist

Snel en veilig je motorrijbewijs halen met een pro: daarom neem je motorrijles bij De Motortrainer. Vincent Gaus is een specialist die een jarenlange ervaring heeft in het opleiden van nieuwe motorrijders, maar ook in het trainen van gevorderden op het circuit, offroad en op de weg. Hij geeft je motorcarrière een kickstart, je leert meer dan alleen de vereiste basisvaardigheden en gaat straks zelfverzekerd en goed getraind de weg op. 

Aan de hand van een persoonlijk lesplan werk je met hem gefocust en gestructureerd toe naar je einddoel: je motorrijbewijs! Het slagingspercentage van De Motortrainer is hoog, hier kun je dat checken.

Je motorrijbewijs vanaf €1175

Een startpakket van 15 uur motorrijles inclusief examens AVB en AVD boek je voor €1175. Daarnaast kun je kiezen voor een aanvullend pakket van vijf lessen van 1,5 uur voor 385 euro. Bekijk hier alle tarieven. Lessen bij De Motortrainer kan vanaf 21 jaar. 

Je krijgt altijd les van Vincent en hebt dus niet te maken met wisselende instructeurs. Hij volgt je altijd op de motor, nooit met de auto. Ook kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. Samen kijken jullie wat voor jou werkt, waar het lesplan op wordt ingericht.

De lessen zijn in duo's. Wil je privéles? Dat kan ook, informeer naar de mogelijkheden.

Motorrijles met vijf sterren

De Motortrainer scoort vijf sterren op Google en Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde instructeur met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten hoever je bent en wat je nodig hebt om een goede motorrijder te worden.

Boek een proefles!

1,5 uur | € 79

  Heb je een autorijbewijs?

  Heb je schakelervaring op tweewielers?

  Tarieven

   

  Startpakket (15 uur les + examens AVB en AVD)€ 1175
  Extra pakket
  (5 x 1,5 uur les)
  € 385
  Losse les (1,5 uur)€ 79
  Lesprijs/uur€ 52,65
  Proefles (1,5 uur)€ 79
  AVB-examen los€ 165
  AVD-examen los€ 265

  Motorrijles in Amsterdam-West

  Praktische informatie

  Meenemen
  Neem voor een proefles of motorrijles je autorijbewijs of motortheoriecertificaat mee. In verband met corona raad ik je aan om zelf te zorgen voor een helm en handschoenen en eventueel ook motorkleding. Dit is niet verplicht. Beschermende motorkleding (broek, jas, handschoenen en laarzen) en een helm zijn aanwezig en zijn kosteloos te gebruiken. Voor het gebruik ervan worden nu extra hygiënische maatregelen getroffen.

  Neem je eigen oortjes (met kabel) mee als je ze hebt, je kunt die aansluiten op de portofoon die je krijgt.

  Locatie
  Je bent welkom in de Motorette, de thuishaven van De Motortrainer.

  Coenhavenweg 36
  1013 BL Amsterdam

  Om de anderhalve meter afstand goed te kunnen naleven, is het belangrijk dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de rijschool aanwezig hoeven te zijn. Kom daarom niet vroeger dan 10 minuten voor aanvang van je les, zodat je voorganger voldoende tijd en ruimte heeft om te vertrekken. Ben je onverhoopt toch te vroeg, wacht dan buiten tot ik je kom ophalen.

  Betaling
  Je proefles (
  79) kun je ter plaatse (gepast) contant betalen of vooraf via bankoverschrijving: NL49 RABO 0129 0696 04 t.n.v. De Motortrainer te Amsterdam. Als je besluit verder te gaan bij De Motortrainer, krijg je toegang tot e-rijschool. Met deze online tool kun je zelf lessen plannen en betalen.

  Kosteloos annuleren bij ziekte
  Vanwege corona geldt ook voor motorrijles dat je bij verkoudheid en/of koorts thuisblijft. Ook als je alleen een kuchje hebt: neem het zekere voor het onzekere. Dit geldt ook als je zelf geen klachten hebt maar wel in een huis woont met iemand die corona(symptomen) heeft of in contact bent geweest met iemand met corona. Je kunt voorlopig op elk moment kosteloos annuleren, tot op het laatste moment voor de les. Je gezondheid en die van de andere cursisten staat op nummer 1.

   Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

  Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of  vincent@demotortrainer.nl