Soepel het nieuwe motorseizoen in

Voor je ligt een vers seizoen vol kilometers, bochten, tochten, de zon in je gezicht en de wind langs je lijf. Nu nog even snel weer inkomen, zodat je meteen veilig en soepel weer op weg kan.

Tijdens de motortraining Warming Up fris je je rem- en stuur- en bochtentechniek op, lopen we je motor langs voor een snelle check of ie klaar is om te gaan, wen je weer aan verkeersdeelname en pakken we ingesleten patronen aan.

Deze training is geschikt voor beginners, als je een poos niet hebt gereden of als je een nieuwe motor hebt die je graag rustig wilt leren kennen.

Cursisten geven na een opfristraining aan dat ze met meer plezier, focus en zelfvertrouwen de weg op gaan. Hun reviews vind je op Google en Facebook.

Veilig en met zelfvertrouwen motorrijden

€165
13u00 - 17u00
Amsterdam

De training in en rond Amsterdam kost €165. Je volgt 'm op je eigen motor, maar je kunt ook een lesmotor lenen. Omdat de training maximaal vijf cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

De training start om 13u00 aan de Coenhavenweg 36 in Amsterdam. We lopen je motor kort na, waarna we naar een oefenterrein gaan voor het opfrissen en bijspijkeren van je techniek. Daarna rijden we een route met instructie in en rond Amsterdam. De training wordt om 17u00 afgesloten.

Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of vincent@demotortrainer.nl

 

BOEK JE TRAINING

Op dit moment zijn er geen Warming Up-trainingen gepland. Laat je mailadres achter als je een seintje wil krijgen wanneer er nieuwe data beschikbaar komen.

   

   

  Algemene Voorwaarden
  1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur hebt betaald.
  2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
  3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
  4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd.
  5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
  6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

  Verder bij De Motortrainer: