Optimale controle over je motor

Motorrijden is zoeken. Naar die ene strakke lijn, naar balans. Naar rust in het centrum van het krachtenspel. Op elke ondergrond, in elke situatie. Onze motortrainingen zijn ontwikkeld vanuit deze filosofie. Zo leer je alles over de kunst van het bochtenrijden, verken je de grenzen van grip en slijp je je rijvaardigheid doelgericht bij. 

De trainingen volg je op je eigen motor, zodat je leert het beste te halen uit je machine. Als je liever deelneemt op een van onze motoren kan dat ook. 

179 euro | 09u00 tot 17u00 | Amsterdam

Elke bocht is een berekening. Hoe plat kun je gaan? Hoe creëer je de gewenste hellingshoek? Tijdens deze bochtentraining verfijn je je kijk- en leuntechnieken. Ook focus je je op gascontrole, rijlijnen, grip en de mogelijkheden van je remmen in de bocht. Daardoor snijd je straks  zelfverzekerd alle denkbare bochten aan.

195 euro | 09u00 tot 17u00 | Tilburg

Met je motor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig,  je uithoudingsvermogen,  je evenwicht en de zwaartekracht. Tijdens deze training in de bossen van Brabant leer je op een compleet andere manier met je motor te werken. Voor deze training moet je een eigen allroadmotor hebben.

179 euro | 09u00 tot 17u00 | Amsterdam

Met deze training til je je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Je elimineert ingesleten patronen en slijpt je zelfvertrouwen bij, terwijl je wordt uitgerust met de technieken die je nodig hebt om één te worden met je motor. Next-level motorrijden: op elk moment, in alle weertypes, op elk soort wegdek en met alle snelheden.

vanaf 150 euro | Amsterdam

Je wilt alvast wat trainen voordat je op een motortrip gaat of je hebt behoefte aan het bijslijpen van je rijvaardigheid. Je wil met je vriendengroep offroad, of juist individueel werken aan je bochten. Je wil je nieuwe motor graag onder begeleiding beter leren kennen. Wat je wensen ook zijn: met een privétraining boek je maatwerk.

90 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

Als het even kan, rijd je als diehard motorrijder het hele jaar door. Dat vergt wel wat extra vaardigheden: hoe rem je bijvoorbeeld op een wegdek vol bladeren? Hoe overleef je een fikse regenbui? En hoe hou je overzicht op een drukke weg in het donker? Tijdens deze wintertraining leer je alles over controle, grip en zicht.

Te bestellen voor elk gewenst bedrag

Geef een motortraining cadeau! Bestel een cadeaubon voor elk gewenst bedrag. We mailen je een feestelijke cadeaukaart die je kunt uitprinten, met daarop een cadeaucode. Zo kan de ontvanger later zelf een training reserveren. Het cadeau kan worden gebruikt voor alle trainingen van De Motortrainer en is een jaar geldig.

Gasten beoordelen hun training met 5 sterren

 

De Motortrainer scoort vijf sterren op Facebook. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde trainer met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten wat je nodig hebt om een (nog) betere motorrijder te worden.

Door zijn uitgebreide ervaring op alle vlakken van het motorrijden (weg, offroad en circuit) kun je met Vincent niet alleen je knelpunten doelgericht aanpakken, maar kun je ook de diepte met hem in.