Optimale controle over je motor

Motorrijden is zoeken. Naar die ene strakke lijn, naar balans. Naar rust in het centrum van het krachtenspel. Op elke ondergrond, in elke situatie. Onze motortrainingen zijn ontwikkeld vanuit deze filosofie. Zo leer je alles over de kunst van het bochtenrijden, verken je de grenzen van grip en slijp je je rijvaardigheid doelgericht bij. 

De trainingen volg je op je eigen motor, zodat je leert het beste te halen uit je machine. Als je liever deelneemt op een van onze motoren kan dat ook. 

Ontvang een melding zodra er nieuwe trainingsdata online staan!

  165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

  Zelfverzekerd en veilig elke bocht aansnijden. Tijdens de training Bochten de Baas leer je alles wat je daarvoor nodig hebt. De focus ligt op de basics van het bochtenrijden op de openbare weg. Je leert bijvoorbeeld hoe je kort kunt draaien op lage snelheid en hoe je je balans weet te houden.

   

  165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

  Voor je ligt een vers seizoen vol kilometers, bochten, tochten, de zon in je gezicht en de wind langs je lijf. Nu nog even snel weer inkomen, zodat je meteen veilig en soepel weer op weg kan. Tijdens de motortraining Warming Up fris je je rem- en stuur- en bochtentechniek op en wen je weer aan verkeersdeelname.

  165 euro | 13u00 tot 17u00 | Amsterdam

  Je hebt je motorrijbewijs, maar je wil meer leren dan alleen de basistechnieken. Soepeler rijden, met een zekerder gevoel en specifieke kennis om toe te passen tijdens je rit. Tijdens deze training til je je rijvaardigheid naar een hoger niveau. Je pakt je knelpunten aan, elimineert ingesleten patronen en slijpt je zelfvertrouwen bij.

  vanaf 150 euro | Amsterdam

  Je wilt alvast wat trainen voordat je op een motortrip gaat of je hebt behoefte aan het bijslijpen van je rijvaardigheid. Je wil met je vriendengroep de bergen in, of juist individueel werken aan je bochten. Je wil je nieuwe motor graag onder begeleiding beter leren kennen. Wat je wensen ook zijn: met een privétraining boek je maatwerk.

  Gasten beoordelen hun training met 5 sterren

  De Motortrainer scoort vijf sterren op Google. Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde trainer met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten wat je nodig hebt om een (nog) betere motorrijder te worden.

  Door zijn uitgebreide ervaring op alle vlakken van het motorrijden (weg, offroad en circuit) kun je met Vincent niet alleen je knelpunten doelgericht aanpakken, maar kun je ook de diepte met hem in.

   

  Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

  Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of vincent@demotortrainer.nl