Volledige focus op jouw motordoelen

Je wilt alvast wat trainen voordat je op een motortrip gaat of je hebt behoefte aan een doelgerichte boost van je techniek. Je wil met je vriendengroep offroad, of juist individueel werken aan je bochten. Je hebt een nieuwe motor en wil 'm graag onder begeleiding beter leren kennen. Wat je wensen ook zijn: met een privétraining boek je maatwerk.

De Motortrainer spreekt met je door wat je plannen zijn en maakt vervolgens een training op maat. Geen eigen motor? Er staat er een voor je klaar. Een privétraining boek je vanaf 150 euro per 1,5 uur. De kosten zijn afhankelijk van je wensen en het aantal deelnemers. 

App, bel of mail Vincent Gaus vrijblijvend om je ideale training door te spreken: 06 51 06 97 11  |  vincent@demotortrainer.nl

Vraag vrijblijvend informatie aan:

 

Verder bij De Motortrainer:

Elke bocht is een vraagstuk. Een berekening. Hoe plat kun je gaan? Hoe krijg je je motor in de gewenste hellingshoek? Kan je remmen in een bocht? Tijdens deze bochtentraining leer je je kijk- en leuntechnieken te verfijnen en je te focussen op gascontrole, rijlijnen, grip en de mogelijkheden van je remmen in de bocht.

 

Met je motor van de gebaande paden: de ultieme battle met je voertuig, jezelf, je uithoudingsvermogen, je evenwicht en de zwaartekracht. In de bossen van Brabant en offroad in Amsterdam  leer je op een compleet andere manier met je motor te werken. Die grijns op je gezicht zal je niet snel kwijtraken.

 

Til je rijvaardigheid naar een hoger niveau met de training Level Up. Je elimineert ingesleten patronen en slijpt je zelfvertrouwen bij, terwijl je wordt uitgerust met de technieken die je nodig hebt om één te worden met je motor. Next-level motorrijden: op elk moment, in alle weersomstandigheden, op elk soort wegdek en met alle snelheden.

 

Geef een motortraining cadeau! Bestel een cadeaubon voor elk gewenst bedrag. We mailen je een feestelijke cadeaukaart die je kunt uitprinten, met daarop een cadeaucode. Zo kan de ontvanger later zelf een training reserveren. Het cadeau kan worden gebruikt voor alle trainingen van De Motortrainer en is een jaar geldig.