Doelgericht werken aan techniek en inzicht

Je hebt je motorrijbewijs, maar je wil meer leren dan alleen de basistechnieken. Soepeler rijden, met een zekerder gevoel en specifieke kennis om toe te passen tijdens je rit. Tijdens deze training til je je rijvaardigheid naar een hoger niveau.

Je pakt je knelpunten aan, elimineert ingesleten patronen en slijpt je zelfvertrouwen bij, terwijl je wordt uitgerust met de technieken die je nodig hebt om één te worden met je motor. Bochtentechniek en rem- en stuurtechnieken staan centraal tijdens deze training.

Cursisten geven na een rijvaardigheidstraining van De Motortrainer aan dat ze soepeler, zekerder en met nog meer plezier rijden. Hun reviews vind je op Google en Facebook.

 

De training kost 165 euro p.p. en start om 13u00 aan de Coenhavenweg 36 in Amsterdam.  Omdat de training maximaal vijf cursisten telt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Eerst werk je aan je technieken, daarna gaan we de weg op in de omgeving van Amsterdam. Om 17u00 sluiten we de training af aan de Coenhavenweg.

 

Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of vincent@demotortrainer.nl

Soepeler en zelfverzekerder rijden

€165
13u00 - 17u00
Amsterdam

TRAINING BOEKEN

Op dit moment is er geen Basic Training gepland. Laat je mailadres achter als je een update wil ontvangen zodra er nieuwe data beschikbaar zijn.

  Door te boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

   

  Algemene Voorwaarden
  1. Je plek in de training is definitief zodra je de factuur die we je sturen hebt betaald.
  2. Bij slecht weer gaat de training door, tenzij er sprake is van een weerswaarschuwing of extreme kou.
  3. Als de training wordt afgelast vanwege weersomstandigheden, wordt er in overleg een nieuwe datum geprikt.
  4. Betaalde bedragen worden niet geretourneerd, maar kunnen worden omgezet in een tegoedcode.
  5. Deelname aan de training is geheel op eigen risico. De Motortrainer is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade en/of opgelopen letsel.
  6. Bij onvoldoende aanmeldingen wordt de training geannuleerd. Daarover ontvangt de cursist tijdig bericht. Betaalde bedragen worden in dat geval teruggestort.

  Verder bij De Motortrainer: