Motorrijden is zoeken. Naar die ene strakke lijn, naar balans. Naar rust in het centrum van het krachtenspel. Op elke ondergrond, in elke situatie. Of je nu je motorrijbewijs wil halen, de perfecte bocht wil leren rijden, offroad je behendigheid op de proef wil stellen of zelfverzekerd de drukke stad in wil duiken: Vincent Gaus maakt het mogelijk.

Grote kans dat je Vincent Gaus (41) op zijn BMW R1250 GS door Amsterdam ziet gaan, terwijl hij als gecertificeerde motortrainer zijn cursisten wegwijs maakt in de ronkende verkeersjungle. Maar je vindt hem bijvoorbeeld ook op zijn Yamaha R1 op het circuit in Assen, Zandvoort of Spanje, terwijl hij uit de doeken doet wat de kunst is van de perfecte bocht. Of op ruig terrein, om de blubber in te duiken voor een stevige offroadrit.

Vincent biedt motorrijles en motortrainingen vanuit zijn Motorette als De Motortrainer, en werkt daarnaast als specialist voor verschillende organisaties als Trackdays4All, Motor Versnel en Racecracks.

De Motortrainer scoort 5 sterren op Google en heeft een hoog slagingspercentage.

Cursisten beschrijven Vincent als een kundige en gepassioneerde instructeur met een persoonlijke stijl van lesgeven. Zijn liefde voor de motor wordt aanstekelijk genoemd. Vincent staat bekend om zijn rust, focus, duidelijke uitleg en de kunst om precies in te schatten hoever je bent en wat je nodig hebt om een nog betere motorrijder te worden.

Veiligheid, snelheid en behendigheid: zijn expertise in alle vlakken van het motorrijden zorgt ervoor dat Vincent je niet alleen snel op weg helpt, maar ook de diepte met je in kan als je dat wil.

Start direct een chat met Vincent in WhatsApp:

Of bericht hem op 06-51069711 / vincent@demotortrainer.nl