Praktische informatie

 

Meenemen
Neem voor een proefles of motorrijles je autorijbewijs of motortheoriecertificaat mee. In verband met corona raad ik je aan om zelf te zorgen voor een helm en handschoenen en eventueel ook motorkleding. Dit is niet verplicht. Beschermende motorkleding (broek, jas, handschoenen en laarzen) en een helm zijn aanwezig en zijn kosteloos te gebruiken. Voor het gebruik ervan worden nu extra hygiënische maatregelen getroffen.

Neem je eigen oortjes (met kabel) mee als je ze hebt, je kunt die aansluiten op de portofoon die je krijgt.

Locatie
Je bent welkom in de Motorette, de thuishaven van De Motortrainer.

Coenhavenweg 36
1013 BL Amsterdam

Om de anderhalve meter afstand goed te kunnen naleven, is het belangrijk dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de rijschool aanwezig hoeven te zijn. Kom daarom niet te vroeg naar de les, zodat je voorganger voldoende tijd en ruimte heeft om te vertrekken. Ben je onverhoopt toch te vroeg, wacht dan buiten tot ik je kom ophalen.

Bereikbaarheid
Auto : vanaf de A10 afslag 101. Je kunt bij ons gratis parkeren.
Fiets : vanaf Amsterdam CS 20 minuten fietsen, vanaf Sloterdijk 10 minuten.
Ov : buslijn 36 stopt om de hoek, vanaf de halte is het 10 minuten lopen.

Examens
Het CBR neemt weer examens af. Voor je theorie-examen raad ik de leermiddelen aan van Vekabest.

Betaling
Je proefles (
75) kun je ter plaatse (gepast) contant betalen of vooraf via bankoverschrijving: NL49 RABO 0129 0696 04 t.n.v. De Motortrainer te Amsterdam. Als je besluit verder te gaan bij De Motortrainer, kun je kiezen of je losse lessen inkoopt of een lespakket met korting neemt. Daarvan ontvang je een factuur. Let op: je kunt niet pinnen.

Kosteloos annuleren bij ziekte
Vanwege corona geldt ook voor motorrijles dat je bij verkoudheid en/of koorts thuisblijft. Ook als je alleen een kuchje hebt: neem het zekere voor het onzekere. Dit geldt ook als je zelf geen klachten hebt maar wel in een huis woont met iemand die coronasymptomen heeft. Je kunt voorlopig op elk moment kosteloos annuleren, tot op het laatste moment voor de les. Je gezondheid en die van de andere cursisten staat op nummer 1.

 

Vragen? Start direct een chat in WhatsApp:

Of bericht Vincent Gaus op 06-51069711 of vincent@demotortrainer.nl